Het Afscheidshuis Boxtel
      Het Afscheidshuis LiempdeHet Afscheidshuis Boxtel en Het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Dit kan tot op de dag van de uitvaart zonder hiervoor per bezoek een aparte afspraak te moeten maken. U krijgt namelijk de sleutel van uw eigen Afscheidshuis en bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u naar de overledene toe gaat. De ruimtes zijn voorzien van alle gemakken die voor uw verblijf wenselijk zijn. Vooral privacy, doordat u de sleutel hebt bepaalt u zelf wie u ontvangt. Er is een eigen ingerichte keuken, voorzien van vaatwasser/koelkast.

In de familiekamers is het ook mogelijk om een condoleancebijeenkomst en een afscheidsmoment voor een intiem gezelschap te laten plaatsvinden. Een mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesses en keuzes. Zoals elk mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Het Afscheidshuis Boxtel en Het Afscheidshuis Liempde: uw ontmoetingsplek voor een persoonlijke afscheid.


Impressie Afscheidshuis Boxtel


    Heemkamer / Heemkamer 1      Heemkamer / Heemkamer 4     Afbeeldingen / Afscheidshuis Boxtel 12 

                           Afscheidskamer Boxtel / AK 3      Afbeeldingen / Afscheidshuis Boxtel 7 Afbeeldingen / Afscheidshuis Boxtel 14

Impressie Afscheidshuis Liempde


       Afbeeldingen AHL / AHL 22     Afbeeldingen AHL / AHL 18    Afbeeldingen AHL / AHL 13   

Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Afscheidshuis Boxtel

Ducaat 5
5283 PJ Boxtel

06 29 17 64 37

Afscheidshuis Liempde

Nieuwstraat 8
5298 CL Liempde

06 29 17 64 37