Geopend, voor u....

Afscheidkamer Boxtel


Afscheidkamer Boxtel is een onderdeel van het Afscheidshuis Boxtel. Het biedt een ruimte waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van een dierbare die overleden is. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een Afscheidskamer (rouwkamer), wanneer men de overledene niet thuis wil of kan opbaren. Afscheidkamer Boxtel is de plek waar het rouwbezoek plaatsvindt. De overledene verblijft de overige dagen, tot aan de uitvaart, in een speciale koeling.

De nabestaanden maken afspraken wanneer zij de overledene willen bezoeken, om afscheid te nemen voor de uitvaart. Naast familieleden zijn andere betrokkenen ook welkom om persoonlijk afscheid te nemen tijdens een gepland rouwbezoek. De Afscheidkamer Boxtel is voorzien van een beeldscherm, geluidsinstallatie, volledig ingerichte keuken, koffie/thee, cake en koekjes.

Afscheidkamer Boxtel heeft de ruimte voor verblijf van de overledene en geeft de gelegenheid aan de familie bij elkaar komt om afscheid te nemen, rouwbezoek en de kist te sluiten voordat de uitvaart plaatsvindt. De familie kan direct, maar ook via uw uitvaartverzorger, het gebruik van de Afscheidkamer vastleggen.

Rouwbezoek in Afscheidkamer: 125,00

--Rouwbezoek van een tijdsblok van 1,5 uur in de Afscheidkamer.
--Zit- en eethoek
--Afgescheiden opbaarruimte
--Terras buiten
--Keuken, voorzien van koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser
--Koffie/thee, frisdrank, koekjes en cake
--Geluids- en tv installatie
--Wifi
--Kistopbaring
--Gratis gebruik van koeling
--Begeleiding kistsluiting naar wens


Verblijf van de overledene in een speciale koeling, 100,00 per dag.
Afbeeldingen / Afscheidshuis Boxtel 7     Afbeeldingen / Afscheidshuis Boxtel 14    Afbeeldingen / rouwcentrum Boxtel 1

Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Afscheidshuis Boxtel

Ducaat 5
5283 PJ Boxtel

06 29 17 64 37

Afscheidshuis Liempde

Nieuwstraat 8
5298 CL Liempde

06 29 17 64 37