UitvaartbegeleidersIn Het Afscheidshuis Boxtel of in Het Afscheidshuis Liempde kunnen ook door uitvaartbegeleiders gebruikt worden voor verzorging, opbaring en verblijf van de overledene. De nabestaanden kunnen tot aan de dag van de uitvaart gebruik maken van Bakx Afscheidshuizen. De familie kan samen afscheid nemen, rouwen, herinneringen ophalen, gasten ontvangen, de afscheidsbijeenkomst samen met de uitvaartbegeleidster voorbereiden en in kleine kring afscheid nemen. De familie ontvangt zelf de sleutel en heeft de gelegenheid om vrienden en kennisen uit te nodigen als daar behoefte aan is. Alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is voorzien van een opbaarplaats, een zit- en eet hoek waar men de belangstellenden kan ontvangen. Daarnaast hebben nabestaanden beschikking tot een eigen ingerichte keuken.

Afscheidshuis Boxtel beschikt ook over een rouwcentrum voor verblijf in een koeling en rouwbezoek. Rouwcentrum-boxtelPer dag het Afscheidshuis Boxtel of het Afscheidshuis Liempde:

--familie ontvangt een eigen sleutel van het Afscheidshuis
--Zij bepalen zelf wanneer en met wie zij in het Afscheidshuis verblijft
--Zit- en eethoek
--Afgescheiden opbaarruimte
--Terras buiten
--Keuken, voorzien van koffiezetapparaten, koelkast en vaatwasser
--Koffie/thee, frisdrank, koekjes, fruit
--Geluids- en tv installatie
--Wifi
--Kist- of bedopbaring
--Aparte ruimte om (zelf) te verzorgen
--Gratis gebruik van koeling en/of bed systeem
--Dagelijkse controle
--Begeleiding kistsluiting
--Ten Uitgeleide


Afbeeldingen / AHB 7     Afbeeldingen AHL / AHL 22   Afbeeldingen / AHB 20 

Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Afscheidshuis Boxtel

Ducaat 5
5283 PJ Boxtel

06 29 17 64 37

Afscheidshuis Liempde

Nieuwstraat 8
5298 CL Liempde

06 29 17 64 37