Welkom

Bakx Afscheidshuizen

Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Dit kan tot op de dag van de uitvaart zonder hiervoor per bezoek een aparte afspraak te moeten maken. U krijgt namelijk de sleutel van uw eigen Afscheidshuis en bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u naar de overledene toe gaat. De ruimtes zijn voorzien van alle gemakken die voor uw verblijf wenselijk zijn. Vooral privacy, doordat u de sleutel hebt bepaalt u zelf wie u ontvangt. Er is een eigen ingerichte keuken, voorzien van vaatwasser/koelkast.

In de familiekamers is het ook mogelijk om een condoleancebijeenkomst en een afscheidsmoment voor een intiem gezelschap te houden. Een mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesses en keuzes. Zoals elk mens anders is,mag ook het afscheid anders zijn. Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde: uw ontmoetingsplek voor een persoonlijke afscheid.

De faciliteiten in Bakx Afscheidshuizen zijn beschikbaar voor iedereen,
ongeacht waar u verzekerd bent of welke uitvaartonderneming uw uitvaart verzorgt.

Bakx Afscheidshuizen bestaan uit twee lokaties:
Afscheidshuis Boxtel
Dukaat 5, 5283 PJ Boxtel.Afbeeldingen / AHB 2
Het Afscheidshuis Boxtel bestaat uit de Dommel Kamer. U ontvangt een sleutel van deze ruimte en kunt zelf bepalen wanneer, hoe en met wie u afscheid wil nemen. De overledene verblijft ook in deze (prive) ruimte.

Rouwcentrum Boxtel is een rouwkamer waar u op afgesproken tijden afscheid kunt nemen, rouwbezoek kunt laten plaatsvinden en de kist kunt sluiten. De overledene verblijft in een speciale koeling.


Afscheidshuis Liempde
Nieuwstraat 8, 5298 CL Liempde
               Afbeeldingen AHL / AHL 10   
Het Afscheidshuis Liempde bestaat uit 2 prive kamers. U ontvangt een sleutel van deze ruimte en kunt zelf bepalen wanneer, hoe en met wie u afscheid wil nemen. De overledene verblijft ook in deze (prive) ruimte.                                                                                                                                    

Het Afscheidshuis Boxtel en het Afscheidshuis Liempde is speciaal voor u beschikbaar zodat u in uw eigen tempo, met de mensen die u daarvoor wilt uitnodigen, in een ongedwongen sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Afscheidshuis Boxtel

Ducaat 5
5283 PJ Boxtel

06 29 17 64 37

Afscheidshuis Liempde

Nieuwstraat 8
5298 CL Liempde

06 29 17 64 37